Microsoft Virtual Academy



У віртуальній академії Microsoft ви знайдете безкоштовні онлайн-курси за сучасними технологіями, розробці ПЗ, теорії обробки і аналізу даних, а також системного адміністрування. Онлайн-курси підготовлені під керівництвом експертів світового рівня, вони допоможуть вам поліпшити необхідні навички і домогтися успіхів у своїй кар'єрі.
Хочете почерпнути безцінний досвід? Приєднуйтесь до MVA прямо зараз! Онлайн-освіта. Вивчайте сучасні технології в зручному для вас форматі. Продовжіть навчання там, де закінчили минулого разу (на будь-якому пристрої), або завантажте відео для автономного перегляду.

Керуйте своїми навчальними планами. Створюйте свій власний навчальний план відповідно до технічних навичок, які ви прагнете розвинути.
Відстежуйте свій прогрес. Перевірте свої знання за допомогою тестування і отримаєте сертифікат про проходження онлайн-курсу Microsoft.
Задайте свої питання експертам. Реєструруйтесь на віртуальні заходи і беріть участь в сесіях питань і відповідей за участю фахівців Microsoft і індустрії.
Спеціальна пропозиція тільки для учасників MVA. Отримайте безкоштовний доступ до електронних книг та ексклюзивним знижкам на книги видавництва Microsoft Press. Пропонуємо почати з вивчення наступних онлайн-курсів:
Розробники додатків
Розробники ігр
ІТ-спеціалісти
Адміністратори СУБД
Студенти, зацікавлені кар'єрою в сфері технологій